Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μόγες: «Δεν αξίζαμε τίποτα»!

Το χειρότερο φετινό παιχνίδι της στην Ευρώπη έκανε η Γιουνάιτεντ, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο προπονητής των Άγγλων, Ντέιβιντ Μόγες. «Παίρνω όλη την ευθύνη» τόνισε ο Σκοτσέζος.

Μόγες: «Δεν αξίζαμε τίποτα»!
Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση της για φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Σκοτσέζος τεχνικός πήρε όλη την ευθύνη για την ήττα με σκορ 2-0 και την φτωχή εμφάνιση, ενώ στηρίζει πολλά στην αναμέτρηση του «Όλντ Τράφορντ».

«Είναι η χειρότερη εμφάνιση μας στην Ευρώπη φέτος. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα. Δεν κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Είμαι ξαφνιασμένος γιατί δεν περίμενα εμφάνιση τέτοιου επιπέδου. Παίρνω την ευθύνη, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Οι παίκτες μου πονάνε...», δήλωσε αρχικά ο Μόγες, ενώ συμπλήρωσε: «Αλήθεια, δεν περίμενα να κάνουμε τέτοια εμφάνιση. Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχει επαναληπτικός. Η ιστορία της ομάδας έχει καταγράψει κάποιες λαμπρές νύχτες στο «Όλντ Τράφορντ» στο παρελθόν και ελπίζουμε να δούμε ακόμη μια. Υπάρχει ταλέντο στη Γιουνάιτεντ και πρέπει να το δείξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: