Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μπακούρας στο Metropolis: «Ο Άρης χρειάζεται επανεκκίνηση»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Μπακούρας και αναφέρθηκε στην σημερινή (27/02) γενική συνέλευση της ΚΜΑ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Δεν μπορεί να υπάρξει λύση με άτομα που δεν μπορούν να δώσουν λύσεις. Μόνη λύση για τον Άρη είναι να μπει ένας άνθρωπος, ή μια επιχείρηση που θα τον αναλάβει και θα τον οδηγήσει ψηλά. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτή η μεσοβέζικη κατάσταση, αναλαμβάνουμε 3-4 άτομα, μένουμε μερικούς μήνες και μετά μπαίνουν άλλοι δεν μπορεί να οδηγήσει σε λύση. Χρειάζεται μια επανεκκίνηση με ανθρώπους που θα είναι ψύχραιμοι, θα δώσουν όραμα και θα φτάσουν την ομάδα ψηλά εκεί που την ονειρεύεται ο κόσμος».

Για την πρόταση που έγινε στον ίδιο και στο Ντίνο Κούη να μπουν μπροστά στην επόμενη μέρα: «Ούτε εγώ ούτε ο Ντίνος Κούης, επειδή μιλάω μαζί του, υπάρχει περίπτωση θα δεχθούμε. Για να βοηθήσουμε πρέπει να νιώθουμε ότι μπορούμε. Εγώ θεωρώ πως δεν μπορώ. Σε αυτήν την κατάσταης δεν γίνεται. Αυτοί που θα αναλάβουν πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να έχουν κάποιο πλάνο στο μυαλό τους για το μέλλον, γιατί ο Άρης έχει μέλλον. Τα καυτό πρόβλημα σήμερα δεν λύνεται με σπασμωδικές κινήσεις, σαν κι αυτές που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Αυτό που έδειξε η ομάδα τα τελευταία δείχνει πως βαδίζει προς την καταστροφή. Δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίον θα αποφευχθεί. Αν το ήξερα, θα ήμουν ο πρώτος που θα αναλάμβανα. Εγώ από την πλευρά μου έκανα τις κινήσεις μου όταν έπρεπε. Τώρα δεν έχω να δώσω κάτι». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: