Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

AFC Champions League: Οδηγός ο Γκιάν για Αλ Αΐν!! (videos)

Δύο γκολ σημείωσε ο Γκανέζος Ασαμόα Γκιάν στο 3-1 της Αλ Αΐν σε βάρος της Τρακτόρ Σαζί για τη φάση των ομίλων του AFC Champions League.
Στο άλλο ματς του τρίτου γκρουπ, ο Αργεντινός Σεμπαστιάν Σορία άνοιξε το σκορ στο 2-0 της Λεκβίγια με την Αλ Ιτιχάντ, που επέτρεψε στην Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση. Από την πλευρά της, η Αλ Τζαζίρα, επίσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πήρε 2-2 στην έδρα της Εστεγκλάλ χάρη σε δύο τέρματα του Βραζιλιάνου Αμπτνέλ στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων, ενώ στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, ο Βραζιλιάνος Ραφίνια πέτυχε δύο γκολ, που ήταν τα τελευταία του συναρπαστικού 4-3 της Αλ Σαμπάμπ σε βάρος της Αλ Ραγιάν, για την οποία σημείωσε δύο γκολ ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός Καλού Ούτσε στο αρχικό 3-2 υπέρ της ομάδας του Κατάρ.
Στον έβδομο όμιλο, ο άλλοτε κεντρικός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπαρπαρούσης, πέτυχε το μοναδικό γκολ στο τυχερό 1-0 της Βίκτορι Μελβούρνης εναντίον των Γιοκοχάμα Μαρίνος, ενώ η πρωταθλήτρια Ασίας Γκουανζού Εβεργκράντε εκμεταλλεύτηκε δύο γρήγορα γκολ του Γκάο Λιν και κατέβαλε με 3-1 Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του γκρουπ. Τέλος, η Σερέζο Οσάκα συνέτριψε με 4-0 Μπουριράμ Γιουνάιτεντ χάρη σε δύο γκολ του Τακούμι Μιναμίνο και το παρθενικό του Ντιέγκο Φορλάν με τη φανέλα των Ιαπώνων, ενώ στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου ο Βάγκνερ Λοβ σημείωσε δύο γκολ με πέναλτι στα πρώτα 23 λεπτά, που συνδυάστηκαν και με αποβολή του Κβανγκ-Χουν Σιν των Πόανγκ Στίλερς, αλλά η Σαντούνγκ Λούνενγκ αρκέστηκε σε 2-2 στη Νότια Κορέα.
Παρακάτω όλοι οι όμιλοι του AFC Champions League:
Πρώτος όμιλος
Εστεγκλάλ-Αλ Τζαζίρα 2-2
Αλ Σαμπάμπ-Αλ Ραγιάν 4-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Τζαζίρα (Η.Α.Ε.) 7, Αλ Σαμπάμπ (Σαουδική Αραβία) 6, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Εστεγκλάλ (Ιράν) 1.
Δεύτερος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελ Τζαΐς (Κατάρ) 4, Φουλάντ (Ιράν) 4, Μπουνιοντκόρ (Ουζμπεκιστάν) 1, Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία) 1.
Τρίτος όμιλος
Λεκβίγια-Αλ Ιτιχάντ 2-0
Αλ Αΐν-Τρακτόρ Σαζί 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Αΐν (Η.Α.Ε.) 6, Λεκβίγια (Κατάρ) 4, Τρακτόρ Σαζί (Ιράν) 4, Αλ Ιτιχάντ (Σαουδική Αραβία) 3.
Τέταρτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Σαντ (Κατάρ) 4, Σεπαχάν (Ιράν) 3, Αλ Αχλί (Η.Α.Ε.), 2, Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία) 1.
Πέμπτος όμιλος
Σερέζο Οσάκα-Μπουριράμ Γιουνάιτεντ 4-0
Ποάνγκ Στίλερς-Σαντούνγκ Λούνενγκ 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σαντούνγκ Λούνενγκ (Κίνα) 5, Ποάνγκ Στίλερς (Νότια Κορέα) 5, Σερέζο Οσάκα (Ιαπωνία) 4, Μπουριράμ Γιουνάιτεντ (Ταϊλάνδη) 1.
Έκτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σεούλ (Νότια Κορέα) 4, Σέντραλ Κοστ Μάρινερς (Αυστραλία) 3, Γκουοάν Πεκίνου (Κίνα) 2, Σανφρέκε Χιροσίμα (Ιαπωνία) 1.
Έβδομος όμιλος
Βίκτορι Μελβούρνης-Γιοκοχάμα Μαρίνος 1-0
Γκουανζού Εβεργκράντε-Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Γκουανζού Εβεργκράντε (Κίνα) 7, Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς (Νότια Κορέα) 4, Βίκτορι Μελβούρνης (Αυστραλία) 4, Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία) 1.
Όγδοος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ουλσάν Χιουντάι (Νότια Κορέα) 6, Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς (Αυστραλία) 3, Καβασάκι Φροντάλε (Ιαπωνία) 3, Γκιζού Ρένχε (Κίνα) 0.
Σημείωση: Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στον επόμενο γύρο.













Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: