Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αλβέρτης: «Μην αφήσουμε να μας επηρεάσει ο… Ομπράντοβιτς»

Να ξεχωρίσουν τη… δουλειά από το συναίσθημα και να μην επηρεαστούν από την επιστροφή Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ καλεί άπαντες στον Παναθηναϊκό εν όψει Φενέρ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Αλβέρτης: «Μην αφήσουμε να μας επηρεάσει ο… Ομπράντοβιτς»
Πιστοί και συγκεντρωμένοι στο καθήκον αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς από την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Βλέποντας τη βαθμολογία το παιχνίδι αυτό έχει γίνει πάρα πολύ σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στη μάχη της πρόκρισης. Θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι από συναισθηματικής άποψης, με την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ. Θα προσπαθήσουμε να μην το αφήσουμε να μας επηρεάσει αυτό, γιατί έχουμε μια δουλειά να κάνουμε στο παρκέ», τόνισε ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού».

«Θέλουμε να τρέξουμε λίγο περισσότερο, αλλά χωρίς να θυσιάσουμε την καλή μας άμυνα, ένα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει από την αρχή της χρονιάς», ανέφερε για τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας του ο «Φράγκι», που όλα δείχνουν πως δεν θα υπολογίζει στον Γκιστ, αλλά πιθανώς να είναι διαθέσιμος μετά από σχεδόν ένα μήνα ο Κάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: