Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Από σήμερα στον τελικό!!

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να «καθαρίσει» από σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ. Πώς θα παραταχθούν οι «πράσινοι» κόντρα στους Κρητικούς.

Από σήμερα στον τελικό
Το πρώτο και ταυτόχρονα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (19:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο της φετινής σεζόν, μίας σεζόν που άλλαξαν πολλά πράγματα και η ομάδα βασίστηκε κατά κύριο λόγο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το έργο σαφώς των «πράσινων» δεν είναι εύκολο, αφού οι Κρητικοί έχουν αποδειχθεί σκληρό καρύδι τη φετινή αγωνιστική περίοδο και για εκείνους είναι τεράστια η πρόσκληση της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 το «τριφύλλι» απέναντι στους Ηρακλειώτες. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, με την άμυνα να αποτελείται από τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Ζέκα, Αμπέντ στα πλάγια και τον Ατζαγκούν σε ελεύθερο ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καρέλης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Πέτριτς, Μπαϊράμι και Λαγός.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: