Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δεν περνάνε αυτά… Ετό!!

Ούτε υπόνοια, ότι μπορεί να την αποκλείσει, δεν άφησε η Τσέλσι στη Γαλατασαράι! Εν μέσω αποθέωσης για τον Ντρογκμπά, ο Ετό καθάρισε νωρίς (4’) και η ομάδα του Μουρίνιο πέρασε άνετα με το 2-0 στους «8»

Δεν περνάνε αυτά… Ετό!
Η Τσέλσι με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ένα στην αρχή του και ένα προς τη λήξη του, σφράγισε την πρόκριση για τα προημιτελικά μετά το 2-0 απέναντι στην Γαλατασαράι. Το ματς δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, αφού οι Λονδρέζοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλους τους τομείς και δεν επέτρεψαν, καν, στην Γαλατά ν’ απειλήσει. Πρόσωπο του αγώνα, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος γύρισε στο γήπεδο που δοξάστηκε, αλλά και ο Πετρ Τσεχ που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ (88 με την Τσέλσι και 12 με την Σπάρτα Πράγας).

Από μια μπαλιά του Όσκαρ, μόλις στο 4ο λεπτό, η Τσέλσι κατόρθωσε ν’ ανοίξει το σκορ, με τον Καμερουνέζο να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με δεξί σουτ να γράφει το 1-0. Η ομάδα του Μουρίνιο, άφηνε την κατοχή στην τουρκική ομάδα, δίχως όμως αυτή να μπορεί ν’ απειλήσει. Από την άλλη η Τσέλσι στις κόντρα επιθέσεις, αλλά και στα «στημένα» ήταν πολύ επικίνδυνη κι έκανε αρκετές φάσεις. Τελικά στο 42ο λεπτό, ο Κέιχιλ, μετά από ασθενή επέμβαση του Μουσλέρα σε κεφαλιά του Τέρι, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Στην επανάληψη η Τσέλσι περισσότερο έκανε συντήρηση δυνάμεων, απέναντι σε μια Γαλατά, που ήθελε αλλά δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει. Προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Μουσλέρα μία φορά απέναντι στον Αζάρ και μια απέναντι στον Τόρες, είπε «όχι» για να διατηρήσει το σκορ, στα αξιοπρεπή επίπεδα, για την Γαλατά, του 2-0.

Tσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ (82’ Σίρλε), Αζάρ, Γουίλιαν (90’ Κάλας), Ετό (86’ Τόρες)

Στον πάγκο έμειναν οι: Σβάρτσερ, Νταβίντ Λουίζ, Μίκελ, Μπα

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Τέγιες, Σετζού, Καγιά, Εμπουέ (77’ Χαϊροβιτς), Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ, Κουρτουλούς (67’ Χακάν Μπαλτά), Ντρογκμπά, Γιλμάζ (54’ Μπουλούτ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Σεϊλάν, Μπουρντίσο, Σαριόγλου, Γκιουλσελάμ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: