Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Με πίστη για την ανατροπή η Γιουνάιτεντ!

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει κανέναν άλλο στόχο τη φετινή σεζόν πέρα από τη διάκριση στο Champions League.

Με πίστη για την ανατροπή η Γιουνάιτεντ
Αποφασισμένοι να ανατρέψουν το 2-0 του Καραϊσκάκη παρουσιάζονται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League (21:45, ΔΤ, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγες στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σημερινού ματς, το έργο των «κόκκινων διαβόλων» είναι δύσκολο, όμως τόνισε ότι η ομάδα έχει παράδοση στην Ευρώπη και έχει καταφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν να ανατρέψει εις βάρος της αποτελέσματα.

Κάτι τέτοιο φιλοδοξούν να πετύχουν και απόψε οι Άγγλοι, παίρνοντας εκείνοι το εισιτήριο για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Σκοτσέζος τεχνικός, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα παίζει το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν υπάρχουν ασφαλείς ενδείξεις για την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει την Γιουνάιτεντ κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ντε Χέα. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ράφαελ, Τζόουνς, Βίντιτς ή Φέρντιναντ και Εβρά.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Γκίγκς και Κάρικ, με τον Ρούνεϊ να παίζει πιο μπροστά. Στα πλάγια θα είναι ο Γουέλμπεκ και Βαλέντσια, με τον Φαν Πέρσι να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Μπίντερ, Φλέτσερ, Κλέβερλι, Καγκάβα, Νάνι, Γιανουζάι, Φελαϊνί και Τσιτσαρίτο. Εκτός είναι οι Έβανς και Σμόλινγκ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: