Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Ανήκω στον ΠΑΟΚ...»

Χαρούμενος με την παρουσία του στη Θέλτα δήλωσε ο Ινίγο Λόπεθ, τονίζοντας πως το μέλλον του εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ και όλα θα κριθούν το καλοκαίρι.

«Ανήκω στον ΠΑΟΚ...»
Κάτι παραπάνω από χαρούμενος είναι ο Ινίγο Λόπεθ στη Θέλτα, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου.

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «Celticos», εξέφρασε με έμμεσο τρόπο την επιθυμία να παραμείνει στην πατρίδα του, όμως το καλοκαίρι πρέπει να επιστρέψει στην Τούμπα και τότε θα κριθεί το μέλλον του.

«Αυτή είναι μία ερώτηση που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενο στην Θέλτα, αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ και η πραγματικότητα είναι ότι από την 1η Ιουλίου πρέπει να επιστρέψω εκεί», τόνισε ο 31χρονος παίκτης και συνέχισε.

«Μου πήρε λίγο χρόνο για να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί ήρθα σε μία περίοδο που η ομάδα είχε αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή. Επίσης, όταν έφτασα η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση».

Καταλήγοντας, ο Λόπεθ υποστήριξε: «Η ομάδα έχει δυναμική. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε σύντομα να εξασφαλίσουμε την παραμονή και να ζήσουμε πιο ήρεμα τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θέλτα βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της Primera Division, επτά βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού στη Segunda Division.

Δεν υπάρχουν σχόλια: