Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Στη μπουτίκ η επετειακή φανέλα και το νέο warm-up!

Η ειδική επετειακή φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί το Σάββατο ο ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με την Κηφισιά, θα είναι και συλλεκτική. Η συγκεκριμένη φανέλα, που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Korac, θα… φορεθεί για μία και μοναδική φορά στον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά.

Στη συνέχεια θα υπάρχει μόνο στη μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από όπου μπορούν να την αποκτήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Η ειδική επετειακή φανέλα για τα 20 χρόνια του Κυπέλλου Korac, έχει την ίδια γραμμή με αυτήν που φορούσε η ομάδα στον τελικό της Τεργέστης, αλλά κατασκευάστηκε με την τεχνολογία του σήμερα. Ωστόσο, διατηρεί το ίδιο σήμα, τις ίδια γραμματοσειρά, τις διαφημίσεις στο ίδιο σημείο και με την ίδια σχεδίαση και επιπρόσθετα έχει ένα ειδικό λογότυπο με το τρόπαιο του Korac και τα χαρακτηριστικά της 20ής επετείου.

Η φανέλα διατίθεται ήδη από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», αλλά και online από το ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση www.paokbcstore.gr και κοστίζει 29,90?.

Για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά, διατίθενται και τα ειδικά warm-up που θα φορέσουν οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας κατά την προθέρμανση, τα οποία έχουν και αυτά επετειακή σχεδίαση. Η τιμή των warm-up είναι 19,90? και διατίθενται από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», αλλά και το www.paokbcstore.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: