Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Σαν να μην υπάρχει δεύτερο παιχνίδι!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και τον βελτιωμένο Παναθηναϊκό, που θέλει νίκη για να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση. 
Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ένα από τα πιο σημαντικά της φετινής σεζόν, διότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάει τελικό και να πάρει το Κύπελλο. Ο Αναστασίου θέλει οι παίκτες του να το δουν το πρώτο παιχνίδι σαν να μην υπάρχει δεύτερο. Και έχει δίκιο. Μόνο αν μπει με αυτή τη νοοτροπία ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του Ηρακλείου, θα μπορέσει να πάρει αυτό, που θέλει και να είναι πιο άνετος στη ρεβάνς στην Λεωφόρο. Και εννοώ τη νίκη.
Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού βελτιώνεται από μήνα σε μήνα και υπάρχει μεγάλη διαφορά αν δει κανείς την ομάδα στον πρώτο γύρο με την σημερινή. Αυτός ο Παναθηναϊκός, που βλέπουμε ειδικά στον δεύτερο γύρο και σε παιχνίδια όπως με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αξίζει να παίξει στον τελικό του κυπέλλου. Για να το πετύχει θα πρέπει να περάσει μία ομάδα, που τον έχει δυσκολέψει και τις δύο φορές φέτος στο πρωτάθλημα.
Στον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 με γκολ του Μπέργκ, στον δεύτερο γύρο ήρθαν 1-1 σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν με τον Κλωναρίδη και ισοφαρίστηκαν με ένα πέναλτι, που έκανε μεν ο Ρισβάνης, αλλά ο αντίπαλός του ήταν σε θέση οφ-σάιντ, που δεν δόθηκε.
Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, όπως στα Γιάννενα και αυτό είναι καλό. Το κακό είναι ότι αν η ομάδα έχει την απόδοση , που είχε στα Γιάννενα δύσκολα θα κερδίσει στο Ηράκλειο. Πιστεύω, ότι θα δούμε μία ομάδα, που θα μπει με το πάθος και την συγκέντρωση που έπαιξε στα ντέρμπι. Και να χτυπήσει στις αδυναμίες του ΟΦΗ, που είναι η άμυνά του. Και με τον Μπεργκ φρέσκο, τον Αντζαγκούν να σκοράρει μπορεί να κάνει την ζημιά και αν προηγηθεί γρήγορα, τότε θα γίνουν πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα.
ΥΓ: Ελπίζω κάποιοι ανεγκέφαλοι στην εξέδρα να μην ξεφύγουν πάλι στο γήπεδο του ΟΦΗ. Πέρυσι χαστούκισε κάποιος τον Μαυρία, φέτος έφαγε αντικείμενο ο Καπίνο (και η ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε για …θέατρο του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού χωρίς να νοιώσει ίχνος ντροπής), ελπίζω να μην τριτώσει το κακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: