Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αντσελότι: «Μπορεί την έκπληξη ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, τονίζοντας πως η προημιτελική φάση του Champions League θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Αντσελότι: «Μπορεί την έκπληξη ο Ολυμπιακός»
Στους «8» του Champions League βρίσκεται από χθες το βράδυ η Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από την άνετη πρόκριση επί της Σάλκε (συνολικό σκορ 9-2).

Από την πλευρά του, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ότι η προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με τον Ολυμπιακό να είναι πιθανό να κάνει την έκπληξη και να αποκλείει απόψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στο ρεκόρ που έσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τον σοβαρό τραυματισμό του Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σπουδαίος προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης

«Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί και παίζει πάντα γιατί η φυσική του κατάσταση είναι άριστη. Αντίθετα, δεν είχαμε καθόλου τύχη με τον τραυματισμό του Χεσέ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θέλω να του συμπαρασταθώ και εύχομαι να είναι τυχερός. Θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αλλά φαίνεται ότι είναι ρήξη χιαστών. Είναι μεγάλη απώλεια για μας καθώς είχε μία πολύ καλή σεζόν. Πρέπει να περιμένουμε και μετά τον τραυματισμό θα συνεχίσει να είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας.

Πάμε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα σε καλή κατάσταση. Δείξαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Κάθε ομάδα που βρίσκεται στην διοργάνωση είναι πολύ δυνατή και στα προημιτελικά θα βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Θα δούμε τι θα συμβεί στην κλήρωση. Το γεγονός ότι θα βρίσκονται τρεις ισπανικές ομάδες είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο της χώρας. Όλοι οι αντίπαλοι θα είναι δύσκολοι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη. Θα είναι δύσκολα στα προημιτελικά
». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: