Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μεταγραφή στο Μάντσεστερ απόψε ο Ολυμπιακός!!

Τη μεταγραφή της ζωής του έχει τη δυνατότητα να κλείσει απόψε ερυθρόλευκος άσος! Πώς μπορεί να γίνει το μεγάλο deal; Ο sportdog αποκαλύπτει το κόλπο γκρόσο για τον... Είναι το παιχνίδι της ζωής του. Το ματς, που αν κάνει μία καλή εμφάνιση, μπορεί να του απογειώσει την καριέρα. Το γνωρίζει και το περιμένει πώς και πώς...
Ο Κώστας Μανωλάς έχει την ευκαιρία απόψε στο Μάντσεστερ να ...πάρει μεταγραφή. Τα "μάτια" πολλών ευρωπαϊκών ομάδων θα είναι στραμμένα πάνω του.
Όπως έμαθε ο σκύλος, σίγουρα οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Έβερτον και Χαλ, θα τσεκάρουν σήμερα από κοντά τον νεαρό άσο των Ερυθρολεύκων στο ματς με τη Γιουνάιτεντ.
Μάλιστα, για την τελευταία, ο ίδιος ο προπονητής (Στιβ Μπρους), θα βρεθεί στο "Ολντ Τράφορντ", για χάρη του Μανωλά.
Μιλάμε για πραγματική παρέλαση των σκάουτερς για τον στόπερ του Ολυμπιακού που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμα και της αποψινής αντιπάλου των Ερυθρολεύκων, της Γιουνάιτεντ, η οποία "τρελάθηκε" από την εμφάνισή του στο πρώτο παιχνίδι στο "Καραϊσκάκη", όταν "έσβησε" Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι απο τη Δευτέρα βρίσκεται στην Αγγλία και ο (νέος) Έλληνας ατζέντης του Μανωλά, δηλαδή ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος...

Ο διεθνής στόπερ έχει τη δυνατότητα σήμερα στο "Θέατρο των Ονείρων" να κάνει το δικό του όνειρο πραγματικότητα και, μέσω μίας καλής απόδοσης με τον Ολυμπιακό, να αναγκάσει κάποιο ευρωπαϊκό "μεγαθήριο" να κινηθεί το καλοκαίρι ...αλά Μήτρογλου για την απόκτησή του. Καλή του επιτυχία, λοιπόν!

 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: