Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Σημαντική στιγμή στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός»

Στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, όπως και το γκολ που πέτυχε πριν από τρεις εβδομάδες σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε ο Τζόελ Κάμπελ, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της FIFA.

«Σημαντική στιγμή στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός»
Την παρουσία του στον Ολυμπιακό απολαμβάνει ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος υποστήριξε – μιλώντας στη FIFA – πως αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ τόνισε πως το γκολ που πέτυχε πριν από τρεις εβδομάδες κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μία αυθόρμητη κίνηση και αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον πατέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό

«Είναι μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου»

Για το γκολ που πέτυχε στον πρώτο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ήταν αυθόρμητο. Είδα τον τερματοφύλακα και απλά σούταρα. Ο πατέρας μου ήταν στην κερκίδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό».

Για τους στόχους τους

«Είμαι πάντα έτοιμος και χρειάζομαι μία ευκαιρία γι΄αυτό και δουλεύω».

Για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο και την συμμετοχή του στην αποστολή της Κόστα Ρίκα:

«To να μπορεί ένας παίκτης να εκπροσωπεί την χώρα του σε κάθε παιχνίδι είναι μια όμορφη εμπειρία. Το γεγονός ότι θα συμμετάσχω στο Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι όνειρο για μένα η συμμετοχή μου σε Μουντιάλ. Είμαστε ευχαριστημένοι που θα αντιμετωπίσουμε τόσες καλές ομάδες (Ουρουγουάη, Ιταλία, Αγγλία). Τι καλύτερο από το να παίξουμε με ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πλέον, έχω ωριμάσει πολύ ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Δεν είμαι όπως παλιά και είμαι χαρούμενος γι' την ωριμότητα μου. Νιώθω καλά όταν αγωνίζομαι στο κέντρο και ως περιφερειακός επιθετικός. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να προσπαθώ και να κάνω ότι μου ζητάει ο προπονητής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: