Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο ΠΑΟΚ στο συνέδριο Football About!

Social Media Logotype Background
Με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ ως ομιλητή σε ό,τι αφορά στο ρόλο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο, το παρόν και το μέλλον στα ψηφιακά ΜΜΕ και το Marketing των ποδοσφαιρικών οργανισμών ξεκινά την Πέμπτη 20.03 το διεθνές συνέδριο Football About.
Ο Δικέφαλος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τους ελληνικούς συλλόγους προκειμένου να αναλύσει και να παρουσιάσει τις νέες τάσεις που συνδυάζουν το ποδόσφαιρο με την τεχνολογία εκμευταλλευόμενες την αμεσότετα των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και της ψηφιακής εποχής.
Στην ενότητα αυτή:
  • Θα αναφερθούν παραδείγματα, οι τελευταίες τάσεις, οι εξελίξεις και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες γύρω από τις Νέες Τεχνολογίες, τα ψηφιακά MME , τις ψηφιακές εφαρμογές & το ψηφιακό Marketing.

  • Θα συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους το ποδόσφαιρο μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελός του τις νέες τεχνολογικές – ψηφιακές εφαρμογές εντός και εκτός γηπέδων.

  • Θα αναλυθούν οι προτιμήσεις, οι συνήθειες, οι ανάγκες, η καταναλωτική συμπεριφορά και οι νέοι μέθοδοι προσέγγισης των φιλάθλων στη νέα ψηφιακή εποχή.

  • Θα διερευνηθεί ο ρόλος και οι τρόποι αξιοποίησης των Social Media στην ενασχόληση των φιλάθλων με τους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς.
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έχει κληθεί να συμμετάσχει και στη συζήτηση γύρω από την Οργάνωση και την Ανάπτυξη των Τμημάτων Υποδομής, την προπονητική για μικρές ηλικίες, την στήριξη και την ατομική βελτίωση για ποδοσφαιριστές ηλικίας 12-18 ετών.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: