Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Καλύβας στο Mertopolis: « Δεν λύνονται τα προβλήματα με συγκρούσεις»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλύβας και αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και τόνισε πως ο πόλεμος εντυπώσεων και ανακοινώσεων, δεν ωφελεί κανέναν και δεν θα οδηγήσει πουθενά και πως στον ΠΑΟΚ καλά θα κάνουν να αξιοποιήσουν καλύτερα τα χρήματα που επενδύει στην ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης.

Για τον πόλεμο εντυπώσεων και ανακοινώσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

«Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο με προβληματίζει όλο αυτό που γίνεται, γιατί ακολουθούν τα παιχνίδια κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Ελπίζω, να μην επηρεαστεί ο κόσμος και έχουμε επεισόδια»

Για τους λόγους που επέλεξε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ να έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Μαρινάκη:

«Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο Σαββίδης . Πιστεύω πως δεν θα ωφελήσει το ποδόσφαιρο αυτή η κόντρα. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ σε κάποια σημεία έχει σοβαρό λόγο να αντιδρά, όμως είναι λάθος ο χρόνος και ο τρόπος. Κρύβει κίνδυνους η σύγκρουση. Αντί να λυθούν τα προβλήματα μπορεί και να ενταθούν. Σε δημόσια αντιπαράθεση δημιουργούνται ομάδες. Το συμφέρον για τους επιχειρηματίες και για το ποδόσφαιρο είναι να καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να βρουν λύσεις. Πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση».

Αν σχεδόν μετά από δύο χρόνια ενασχόλησης του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, πλέον ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα:

«Ο Σαββίδης δεν γνωρίζει ακόμα πρόσωπα και πράγματα, όμως δεν μπορώ να πω τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Σαββίδης όταν εμφανίστηκε ήταν για τον ΠΑΟΚ το μάνα εξ ουρανού. Με την παρουσία του σε πρώτη φάση έδωσε μεγάλη ανάσα στην ομάδα. Είναι κρίμα τα ποσά που ξοδεύει να μην πιάνουν τόπο. Ξοδεύτηκαν πάρα πολλά εκατομμύρια και πάρθηκαν πάρα πολλοί παίκτες. Αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να εκποιήσει τα χρήματα που επένδυσε θα τα πάρει πίσω; Ο Σαββίδης έχει ξοδέψει πολλά χρήματα και θα μπορούσαν να είχαν αξιοποιηθεί πολύ καλύτερα και να έχει η ομάδα καλύτερη θέση στο ποδοσφαιρικό στερέωμα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: