Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ομπράντοβιτς: «Ιδιαίτερο ματς, αλλά θέλω τη νίκη»

Δίχως να παραγνωρίζει το έντονο συναισθηματικό στοιχείο της επιστροφής του ως αντιπάλου του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει τη νίκη με τη Φενέρ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Ομπράντοβιτς: «Ιδιαίτερο ματς, αλλά θέλω τη νίκη»
Άλλο συναίσθημα κι άλλο… δουλειά. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα διαχωρίζει και παρότι παραδέχεται πως η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντιπάλου του Παναθηναϊκού είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο, μένει προσηλωμένος στο στόχο της νίκης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

«Τι μπορώ να πω; Οι δύο ομάδες είναι στην ίδια θέση, με το ίδιο ρεκόρ και είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και για τις δύο. Όπως είχα πει και την πρώτη φορά που τεθήκαμε αντιμέτωποι, ο αγώνας θα είναι για μένα πολύ ιδιαίτερος. Όμως σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω να οδηγήσω την ομάδα μου στη νίκη», τόνισε ο «Ζοτς» που στα 13 χρόνια παρουσίας του στους «πράσινους» πανηγύρισε 23 τίτλους.

Ο σέντερ της ομάδας, Ογκούζ Σαβάς, είπε με τη σειρά του: «Το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μας. Οι δύο ομάδες έχουμε το ίδιο ρεκόρ και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα και με σοβαρότητα. Θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε με τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: