Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Βλέπουμε θετικά το θέμα της ΑΕΚ»

«Βλέπουμε θετικά το θέμα της ΑΕΚ»Τη συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΕΚ για την εκχώρηση των απαιτήσεων της από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το ελληνικό Δημόσιο επιβεβαίωσε ο γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

«Πράγματι, υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ για σήμερα το πρωί», τόνισε στο Goal και συνέχισε:

«Γνωρίζω το αίτημα που θα κάνει η ΑΕΚ βάσει της τελευταίας νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε το 2013. Ολοι αντιλαμβάνονται, βέβαια, πως δεν μπορεί κάποιος να είναι βέβαιος πως εάν το δημόσιο δεχθεί την εκχώρηση των απαιτήσεων, μπορεί να εισπράξει χρήματα από αυτήν την υπόθεση. Δεν μπορώ να είμαι καθόλου βέβαιος για κάτι τέτοιο».

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων συνέχισε:

«Ωστόσο, από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ, ώστε να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Είναι πολύπλοκο ζήτημα. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι πως το βλέπουμε με θετική διάθεση και θέλουμε να υπάρξει λύση, ώστε να μη μένουν εκκρεμότητες. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα κάποια ζητήματα που πρέπει να λυθούν. Αυτά θα συζητήσουμε στη συνάντηση που θα έχουμε. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυσκολίες στην υπόθεση, αλλά θα αναζητηθεί φόρμουλα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: