Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κωστούλας στο Mertopolis: «Να χαμηλώσουν οι τόνοι»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Θανάσης Κωστούλας και δήλωσε και αυτός με την σειρά του ότι πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι και ότι δεν είναι η λίγκα και ο Μαρινάκης το πρόβλημα, αλλά η ΕΠΟ.

Αν αντιμετώπισε τις ίδιες δυσκολίες, με αυτές που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, όταν έχτισε το γήπεδο του Παναιτωλικού:

«Δεν είχα τέτοιου είδους δυσκολίες. Όλα ήταν πολύ πιο εύκολα».

Για την αντιπαράθεση Σαββίδη – Μαρινάκη και αν τον εξέπληξαν οι χαρακτηρισμοί του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ:

«Ο χαρακτηρισμός είναι βαρύς και δεν ακούγεται τόσο συχνά. Πραγματικά με εξέπληξε. Μόνο ο ίδιος ο Σαββίδης ξέρει αν έπραξε καλά. Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη στιγμή που τα πράγματα είναι τόσο τεταμένα, θα ήταν καλό να χαμηλώσουμε τους τόνους. Θα έπρεπε οι τέσσερις μεγάλοι να μαζευτούν κάποια στιγμή σε ένα τραπέζι και να βρουν λύσεις».

Αν η λίγκα είναι μέρος του προβλήματος:

«Δεκαοκτώ άνθρωποι αποτελούμε την λίγκα. Εμείς είμαστε η λίγκα και έχουμε και κάποιους δικούς μας υπαλλήλους. Μήπως ο ΠΑΟΚ αναφέρεται στον Μώραλη και όχι σε όλη την λίγκα; Εμείς τον ψηφίσαμε και αν δεν κάνω λάθος του δώσαμε όλοι την ψήφο μας. Όταν έβαλε υποψηφιότητα ήταν μόνος του, καθώς δεν έβαλε κάνεις άλλος υποψηφιότητα. Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς πρόεδρος της λίγκας. Ας θέσει ο ΠΑΟΚ μομφή στο συμβούλιο, να την συζητήσουμε».

Για την σκληρή ανακοίνωση του Ολυμπιακού προς τον Σαββίδη και αν συμφωνεί ότι ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου παίζει πολιτικό παιχνίδι, όπως τον κατηγορεί η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ:

«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό και δεν θα μπω σε αυτή την διαμάχη. Εγώ θα πω ότι οι συγκρούσεις δεν βοηθάνε το ποδόσφαιρο. Δεν ευθύνεται ο Μαρινάκης για όλο αυτό που συμβαίνει. Υπάρχει η ομοσπονδία που είναι αρμόδια και αν ο Σαρρής και οι συνεργάτες του δεν θελήσουν να λύσουν τα προβλήματα, δεν θα τα λύσει κανείς. Το μεγαλύτερο αγκάθι στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η διαιτησία και αυτή ελέγχεται από την ΕΠΟ. Από εκεί ξεκινάει και εκεί λύνεται το πρόβλημα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: