Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μπήκε ο Σπανούλης, ενοχλήσεις ο Πρίντεζης!!

Κανονικά προπονήθηκε την Τρίτη ο Βασίλης Σπανούλης και είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή στο ΣΕΦ. Ενοχλήσεις ξανά ο Πρίντεζης.

Μπήκε ο Σπανούλης, ενοχλήσεις ο Πρίντεζης
Ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της ομάδας πήρε μέρος στην προπόνηση που έγινε την Τρίτη (σε όχι ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς πάντως) και είναι πιθανό να επανεμφανιστεί μετά από απουσία τριών αγώνων στην Ευρωλίγκα στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή στο ΣΕΦ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η τενοντίτιδα στο αριστερό του γόνατο έχει πάψει να τον ταλαιπωρεί.

Αντίθετα με τον Λαρισαίο γκαρντ, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα καθώς αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στη μέση και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τους Βάσκους. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Δημήτρης Κατσίβελης που ταλαιπωρείται από ίωση. Την Τετάρτη θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα τις πιθανότητες να προλάβουν τον αγώνα της ενδέκατης αγωνιστικής του Top 16.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: