Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μια τυπική διαδικασία!!

Με «προίκα» το 4-2 στην Αγία Πετρούπολη, η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να σφραγίσει κόντρα στη Ζενίτ το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη.

Μια τυπική διαδικασία
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Η Ντόρτμουντ καλείται απλώς να «τσεκάρει» τη θέση της στην κλήρωση των προημιτελικών του Champions League την προσεχή Παρασκευή μετά τη νίκη της με 4-2 επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Η Ντόρτμουντ μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γκλάντμπαχ είναι στο -23 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και εστιάζει πλέον σε Champions League και Κύπελλο. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σούμποτιτς, Γκουντογκάν, Μπέντερ και Μπλαστσικόφσκι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρόις.

Η Ζενίτ, που θα έχει στον πάγκο της τον Σεργκέι Σέμακ μετά την απόλυση του Λουτσιάνο Σπαλέτι και πριν αναλάβει επίσημα ο Αντρέ Βίλας Μπόας, βρίσκεται στο -4 από τη Λοκομοτίβ μετά την ήττα της από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-0) το Σάββατο. Εκτός μάχης είναι ο Ριαζάντσεφ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο τραυματίας Αρσάβιν.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ ξανά στην Ευρώπη πριν τη φετινή σεζόν. Η Μπορούσια έχει μία νίκη και μία ισοπαλία ως γηπεδούχος απέναντι σε ρωσικές ομάδες, ενώ έχει προκριθεί στις έντεκα από τις δώδεκα περιπτώσεις που είχε κερδίσει εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Ζενίτ έχει δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες επί γερμανικού εδάφους, ενώ έχει αποκλειστεί και τις τρεις φορές που είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς στο γήπεδό της.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: