Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Καθαρίζει» ο δρόμος για την ΑΕΚ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ένα ακόμα ζήτημα σχετικά με την «Αγιά-Σοφιά». Δημοτικό συμβούλιο στη Ν. Φιλαδέλφεια με μόνο θέμα την (απαραίτητη) απομάκρυνση του σκουπιδότοπου δίπλα απ’ το οικόπεδο της ΑΕΚ

«Καθαρίζει» ο δρόμος για την ΑΕΚ
Μια απ’ τις απαραίτητες διαδικασίες για το πρότζεκτ της «Αγιά-Σοφιάς» αναμένεται να δρομολογηθεί την Τετάρτη.

Όπως είναι ευνόητο (και τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης απ' την παρουσίαση κιόλας της μακέτας) πριν από οποιαδήποτε εργασία θα πρέπει να απομακρυνθεί το κέντρο συγκέντρωσης απορριμμάτων που βρίσκεται ανάμεσα στο οικόπεδο του συλλόγου και του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ενδεικτικό λοιπόν των εξελίξεων που αναμένονται, είναι το γεγονός πως ο Δήμος προγραμμάτισε συμβούλιο για την Τετάρτη με το συγκεκριμένο ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης.


Αναλυτικά η πρόσκληση του Δήμου αναφέρει

«Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 19.3.2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

Συζήτηση για την μεταφορά της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού από το χώρο που βρίσκεται σήμερα σε άλλο χώρο»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: