Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Κλειδί ο ρυθμός του αγώνα»

Να ελέγξει τον ρυθμό και τον χώρο του κέντρο για να έχει ελπίδες πρόκρισης απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλεσε τον Ολυμπιακό μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξης Αλεξανδρής.

«Κλειδί ο ρυθμός του αγώνα»
Η καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής και ο έλεγχος του ρυθμού είναι το «κλειδί» για το σημερινό παιχνίδί του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Άγγλία.

Αυτό επεσήμανε ο Αλέξης Αλεξανδρής μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και επεσήμανε ότι η Γιουνάιτεντ θα πιέσει αρκετά από την πρώτη στιγμή…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξανδρή:

-για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Υπάρχει μια μεταβατική περίοδος. Μετά από την αποχώρηση ενός μεγάλου ανθρώπου είναι λογικό. Αλλά ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα.α Υπάρχουν κάποιες χρονικές στιγμές που σε μια ομάδα δεν πάει τίποτα καλά.

για τον Γκιγκς:
Τεράστια προσωπικότητα. Δίνει άλλον αέρα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το πόσο μπορεί να προσφέρει είναι κάτι άλλο. Εχει τεράστια ποιότητα και μπορεί να προσφέρει.

-για την ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ:
«Περισσότερο για λόγους ψυχολογίας θα παίξει ο Γκιγκς. Ίσως για να δώσει κάτι από την αίγλη του παρελθόντος. Για να αφυπνίσει τους παίκτες του το κάνει ο Μόγες. Η Γιουνάιτεντ δεν είναι σήμερα όπως το πρώτο παιχνίδι. Τώρα δεν υπάρχει αύριο δεν υπάρχει γυρισμός. Από την άλλη όμως δεν πείθει. Λένε συνεχώς να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αλλά ποτέ δεν κάνει κάτι.

-για το γήπεδο και εάν η ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει τον Ολυμπιακό:
Η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη. Δεν σου δίνει την αίσθηση ότι το φοβάσαι, ή την αίσθηση της πίεσης. Δεν αισθανθήκαμε την πίεση κι εμείς τότε.

-για την 11αδα του Ολυμπιακού:
«Το ζήτημα στο σημερινό παιχνίδι είναι το κέντρο. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και πιέσει στο κέντρο θα είναι καλό. Ο Ολυμπιακός θα βγάλει φάσεις. Και θέλεις έναν γρήγορο παίκτη εκεί. Αλλά το μυστικό είναι το πώς να χαλαρώσεις το ρυθμό της Γιουνάιτεντ.

-για τη διαφορά του ρυθμού:
Ισχύει η διαφορά ρυθμού… Αυτοί παίζουν πάντα σε αυτούς ρυθμούς. Εδώ όμως υπάρχει πολύ χαμηλός ρυθμός. Σε ένα τέτοιο επίπεδο όμως θέλει να ξεπεράσεις το όριο σου.

-για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα:
Όταν μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες δεν μπορείς να επιλέγεις. Εκπροσωπείς μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Και μια μεγάλη ομάδα δεν γίνεται να λες ότι δεν θα παίξω σήμερα αλλά την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: