Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μητρόπουλος στο Metropolis: « Θα έπρεπε να έχουν επέμβει οι υπεύθυνοι»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος και τόνισε πως στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη θεσμικών οργάνων, καθώς θα έπρεπε να λογοδοτήσουν για τις δηλώσεις τους και ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης και πως αδίκως κατηγορείται ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού για τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Η σύγκρουση είναι καθαρά μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Είναι καθαρά θέμα ποδόσφαιρου. Το ότι αποφασίζουν και οι δύο να μην επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο και να ασχολούνται με άλλα θέματα, δεν κάνει καλό. Ο Μαρινάκης ότι και να γίνει κατηγορείται, δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα δεν έχει εμπλακεί στην εξαφάνιση του αεροπλάνου στην Μαλαισία. Στο ντέρμπι Άρης -ΠΑΟΚ ο διαιτητής ήταν ανίκανος, δεν φταίει ο Μαρινάκης, τι κέρδος θα είχε από αυτό. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Δεν υπάρχουν θεσμικά όργανα στην Ελλάδα για να τους βάλουν και τους δύο στη θέση τους. Αυτά τα θέματα θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί εδώ και χρονιά. Οι πράξεις αυτές είναι κακουργηματικές. Περίμενα να βγει ο Μώραλης ή ο Σαρρής και να καλέσουν τους δύο προέδρους και να τους βάλουν στη θέση τους. Δεν είναι δυνατόν να φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Υπάρχει έλλειψη αθλητικής δικαιοσύνης».

Αν αυτή η επίθεση εκατέρωθεν γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού:

«Ο Ολυμπιακός παίζει με την Μάντσεστερ και έχει πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και ο Σαββίδης δεν νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο για εντυπωσιασμό. Θεωρώ ότι το πάθος και των δύο πλευρών έχει ξεφύγει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: