Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δύσκολο του Ερνάντεζ!

Τερματοφύλακα για να υπερασπιστεί την εστία του Αστέρα Τρίπολης θα ψάξει ο Αστέρας Τρίπολης τη θετική μεταγραφική περίοδο, αφού οι Αρκάδες δεν είναι ικανοποιημένοι από τον Ντάνι Ερνάντεζ.

Δύσκολο του Ερνάντεζ
Εξαιρετικά απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος Τρίπολης ο Ντάνι Ερνάντεζ, αφού η διοίκηση του Αστέρα φέρεται να είναι ήδη σε αναζήτηση τερματοφύλακα για την επόμενη σεζόν.

Ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Βαγιαδολίδ για δύο χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα οι Αρκάδες φέρονται να είναι προβληματισμένοι με την περίπτωσή του και αν πρέπει να τον κρατήσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος πορτιέρο είχε ξεκινήσει ως βασικός, όμως από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και πριν από δύο ματς (με Πανθρακικό και Ξάνθη) δεν είχε αγωνιστεί και ο Γιώργος Μπαντής είχε υπερασπιστεί την «κυανοκίτρινη» εστία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ερνάντεζ είχε ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμούς, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον Έλληνα συνάδελφό του να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: