Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Τέλος στο καραγκιοζιλίκι»!

No 815563
Στον Arena FM 89,4 μίλησαν οι Κώστας Γεωργιάδης, Παναγιώτης Στεφανίδης και Σπύρος Χριστοφορίδης, αμέσως μετά την εκδίκαση της αίτησης στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης για την αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης.
Ο Κώστας Γεωργιάδης, πρώην αντιπρόεδρος ΚΜΑ ανέφερε:
“Εξετάστηκε η υπόθεση στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, η κάθε πλευρά εξέφρασε την άποψη της, εξετάστηκαν οι μάρτυρες και πλέον περιμένουμε την απόφαση σύντομα. Σημειωτέον ότι προβλήθηκε δεύτερη φορά αίτημα για προσωρινή διαταγή το οποίο απορρίφθηκε εκ νέου. Παραμένει η διοίκηση Σκόρδα μέχρι να εκδοθεί απόφαση. Δεν υπήρχε κανέναν νέο στοιχείο τώρα περιμένουμε δικαστήριο να κρίνει. Θα υπάρξει έκδοση της απόφασης σήμερα, πιστεύω μέσα στον Μήνα Απρίλιο”.
Ο Παναγιώτης Στεφανίδης τόνισε:
“Καιρός να τελειώνει το καραγκιοζιλίκι με τα δικαστήρια. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα που γίνεται συνέχεια. Ας το πάρουν απόφαση κάποιοι πως δεν είναι επιθυμητοί από τον κόσμο και ας αποχωρήσουν ειρηνικά και ομαλά. Μακάρι να ήμαστε όλοι αγαπημένοι αλλά υπάρχουν πηγές που μονίμως δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα”.
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης  δήλωσε:
“Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς δεν το αντελήφθη ο δικαστής που δίκασε την προσωρινή διαταγή. Είχαμε δηλώσει και χθες πώς να αλλάξει η απόφαση της προσωρινής διαταγής στο ακροατήριο είναι σπάνιος έως νομικά απίθανο. Η διαδικασία ήταν πολύχρονη, εξετάστηκε για όλα τα θέματα. Εξετάστηκε από την πλευρά του κ. Σκόρδα ο κ. Ματθαίου και περιμένουμε σύντομα την έκδοση της αποφάσεως. Μπορεί και σε 10 μέρες. Ζητήσαμε την σύντομη απόφαση γιατί η αγωνιστική περίοδος εκπνέει. Από την εμπειρία μου εκτιμώ πως η παρούσα έδρα θα πεισθεί ακόμα και αν τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν είναι καλά η αποκατάσταση της διοίκησης είναι κρίσιμη για την ομάδα. Είμαι συγκροτημένα αισιόδοξος”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: