Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν έφτανε»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του Κολοσσού, παρά την ήττα από την ΑΕΝΚ ήταν ο Μιχάλης Κουταλιανός, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του στους παίκτες του.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν έφτανε»
Ο Κολοσσός γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, όμως ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κουταλιανός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Όπως εξήγησε οι συνθήκες ήταν… περίεργες μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πρίφτη, όμως η ομάδα ανταποκρίθηκε.

«Ήταν μια δύσκολη και περίεργη λόγω και της αλλαγής του προπονητή εβδομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, όπως και στους συνεργάτες μου που κράτησαν την ομάδα. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και γίνεται καταπληκτική δουλειά. Φαίνεται άλλωστε από την βαθμολογική της θέση. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλό μας αλλά όταν δέχεσαι 47 πόντους εκτός έδρας στο πρώτο μέρος δεν μπορείς να έχεις πιθανότητες να διεκδικήσεις τη νίκη. Παρόλα αυτά κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν έφτανε. Είχαμε ήδη χάσει 20 πολύτιμα λεπτά και πήγε χαμένη μια καλή μας βραδιά επιθετικά. Συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμη πέντε αγώνες. Θα παλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες», ήταν το σχόλιο του κόουτς των «θαλασσί».

Από την πλευρά του ο έμπειρος γκαρντ των Ρόδιων, Άγγελος Τσάμης, είπε: «Έχουμε μπροστά μας τέσσερις τελικούς. Θα κάνουμε το μέγιστο που μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θεωρώ πως όλα είναι στο χέρι μας. Εκτός από τις δυνατότητές μας που θα πρέπει να δείξουμε στο παρκέ, θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: