Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ρότζερς: «Μπορούσαμε 5-6 γκολ»

Ακόμη μεγαλύτερη σε εύρος θα μπορούσε να ήταν η νίκη της Λίβερπουλ επί της Μαν. Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ (3-0) σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς.

Ρότζερς: «Μπορούσαμε 5-6 γκολ»
Αχόρταγος ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Μαν. Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ (3-0), αλλά θεωρεί πως το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

«Η κυριαρχία μας στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ξεκάθαρη. Είχαμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και ξέραμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πέντε και έξι γκολ», δήλωσε περιχαρής ο Βορειοϊρλανδός προπονητής και πρόσθεσε:

«Είμαστε επιθετική ομάδα. Το ίδιο γινόταν και όταν ήμουν στην Σουόνσι και μάλιστα, παίρναμε αρκετά πέναλτι, όπως έγινε και σήμερα. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Κάνουμε επιθέσεις, βρισκόμαστε συχνά στην περιοχή του αντιπάλου και επιδιώκουμε να παίρνουμε φάουλ και πέναλτι».

Εν όψει της συνέχειας, τόνισε: «Δεν θα μας συνεπάρει η νίκη αυτή. Είναι εκπληκτικό αποτέλεσμα, μας βοηθάει στον τομέα της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας για τη συνέχεια, αλλά συγκεντρωνόμαστε αμέσως στο επόμενο ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: