Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Βόλια» στα Περιβόλια!

Με τον Βλαχοδήμο να πετυχαίνει χατ-τρικ ο Πλατανιάς γάζωσε 7-0 την Καλλονή, κατακτώντας τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του στη Σούπερ Λίγκα και έκανε σημαντικό βήμα για να μείνει σ' αυτή!

«Βόλια» στα Περιβόλια!
Μια τεράστια σε εύρος αλλά και σε σημασία νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς απέναντι στην Καλλονή.

Οι Κρητικοί φιλοδώρησαν με επτά τέρματα την ομάδα της Μυτιλήνης (7-0) γράφοντας ιστορία καθώς αποτελεί και την μεγαλύτερη νίκη της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια».

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Βλαχοδήμος με τρία γκολ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Κατάι ο οποίος έφτιαξε ένα και πέτυχε άλλο ένα. Οι άλλοι σκόρερ των γηπεδούχων: Τετέ, Γουνδουλάκης ενώ σκόραρε και με αυτογκολ ο Αναστασιάδης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ρυθμό από το πρώτο λεπτό με τον Πλατανιά να κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία της Καλλονής χωρίς όμως να το καταφέρνουν. Πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά με τον Δημήτρη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από μια εκτέλεση φάουλ με την μπάλα όμως να παίρνει μια περίεργη πορεία.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη συνέχιζαν την πίεση. Αυτή απέδωσε στο 36ο λεπτό με τον Βλαχοδήμο να σκοράρει μετά από γύρισμα του Κατάι.

Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά οι οποίο έβρισκα πιο εύκολα τον τρόπο προς την εστία της Καλλονής.

Στο 44ο λεπτό ο Αναστασιάδης με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά με 2-0.

Ίδιο σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να σκοράρουν για τρίτη φορά μετά από καλή ενέργεια του Βλαχοδήμου.

Η Καλλονή είχε την ευκαιρία να μειώσει, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Περόνε στο 54ο λεπτό δεν κατέληξε στα δίχτυα, αλλά στο δοκάρι…

Στο 69ο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη τον Μαξίμ Ζος καθώς έκρινε ότι ο Βλαχοδήμος ήταν σε θέση για γκολ. Ο Αμπντουλ Αζίζ Τετέ έστειλε την μπάλα για έκτη φορά στα δίχτυα της Καλλονής εκτελώντας εξαιρετικά το φαουλ που κέρδισε η ομάδα του από το μαρκάρισμα στον Βλαχοδήμο.

Το… πανηγύρι των τερμάτων του Πλατανιά συνεχίστηκε στο 73ο λεπτό με τον Γουνδουλάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για έκτη φορά.

Ο Βλαχοδήμος όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 85ο λεπτό έκανε το 7-0 για την ομάδα του, με τον ίδιο να πετυχαίνει χατ-τρικ.



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων…

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φαϊσκα, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Καταϊ (71’ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (58’ Καζναφέρης), Τόρες.

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Μενδρινός, Φερνάντες, Θέρα, Γουνδουλάκης, Καζναφέρης, Σιαλμάς.

ΑΕΛΚ: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Γιορέντε (Νιαμπούγιου), Άλβες (67’ Φαρία), Αναστασιάδης, Ποντάνι, Γιοναν (67’ Καλτσάς), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Ζος (69’ αποβολή), Περόνε.

Στον πάγκο: Χογκ, Νιαμπούγιου, Μανούσος, Φαρία, Κάλτσας, Καζάκης, Γιατζιτζόγλου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: