Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Πιστεύουμε στον τίτλο»

_73616182_gerrard_afp_hi021559121
Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Στίβεν Τζέραρντ στις δηλώσεις που πραγματοποίησε τόνισε πως η ομάδα του έχει αρκετές πιθανότητες για να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Τζέραρντ σκόραρε δύο φορές με πέναλτι σήμερα, ενώ έχασε την ευκαίρια να πετύχει χατ-τρικ καθώς σε ένα ακόμα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Προσωπικά, είναι μια υπέροχη μέρα, αλλά από την πρώτη στιγμή είχαμε στόχο τη νίκη μόλις πατήσαμε το πόδι μας στο γήπεδο. Θα απολαύσουμε την επιτυχία μας αλλά από αύριο το πρωί, τα κεφάλια θα ξαναμπούν μέσα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο μας. Δείξαμε και σήμερα ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.
Παίξαμε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή σήμερα και κυριαρχήσαμε. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ, σίγουρα, είχε την πιο δύσκολη μέρα της… Δεν θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες από αυτές που προκάλεσαν οι επιθετικοί μας.
Για τη διεκδίκηση του τίτλου: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αλλά το πιο εύκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να μιλάς. Πρέπει να δούμε τα ματς με τις Κάρντιφ και Σάντερλαντ με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε τη Γιουνάιτεντ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: