Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σύγχυση στο Αστέρας Μαγούλας-Καλλιθέα!

Μπάχαλο στην αναμέτρηση του Αστέρα Μαγούλας με την Καλλιθέα, με την φιλοξενούμενη να έχει κάποια στιγμή στο γήπεδο έξι ξένους παίκτες, κάτι που διόρθωσε άμεσα. «Δεν κινδυνεύουμε», λένε στην Καλλιθέα.

Σύγχυση στο Αστέρας Μαγούλας-Καλλιθέα
Μεγάλο μπέρδεμα προκλήθηκε στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης Αστέρας Μαγούλας-Καλλιθέα για την Football League.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαουαγιέ αντικατέστησε τον Σταύρου, με αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι να έχουν έξι ξένους στην ενδεκάδα τους, την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι πέντε.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο βοηθός του Σίνισα Γκόγκιτς, προκειμένου να... γλιτώσει το «μπάχαλο» που πήγε να δημιουργηθεί.

Επειδή, λοιπόν, ο αθηναϊκός σύλλογος δεν μπορούσε να πάρει πίσω την αλλαγή και ο Μαουαγιέ να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, αστραπιαία προχώρησε σε νέα διορθωτική κίνηση για να μειώσει τους ξένους!

Έτσι, μετά από μια ολιγόλεπτη διακοπή, η Καλλιθέα αντικατέστησε τον Γκαλάν με τον Χαϊκάλη και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η σύγχυση.

Όσον αφορά πιθανή τιμωρία, στην ομάδα δεν φοβούνται πιθανή ένσταση της Μαγούλας, καθώς στο φύλλο αγώνα και οι δύο αλλαγές έχουν σημειωθεί στο ίδιο λεπτό, το 66ο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: