Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Στη φυλακή!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το «κομάντο» της διαιτησίας που ήθελε να τελειώσει την καριέρα παικτών του ΠΑΟΚ, για τις καρατιές και για αυτούς που διώχνουν τον Σαββίδη.Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ένας «κομάντο» της διαιτησίας βάλθηκε να κάνει τα πάντα για να βάλει κόσμο στην φυλακή!

Αυτό που έγινε απόψε δεν έχει προηγούμενο! Αν υπήρχε κράτος αυτός ο τύπος που πήγε σε αποστολή στο Χαριλάου για να θέσει σε κίνδυνο οικογένειες και ανθρώπινες ζωές (θαύμα το ότι δεν έγιναν μεγαλύτερα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου ) θα έπρεπε να συλληφθεί και να περάσει αρκετά χρόνια μέσα!!

Είχε πρόθεση 100% ένας άνθρωπος που με δέκα (και όχι μία-δύο) αποφάσεις του προσπάθησε να «τελειώσει» μία ομάδα και να «αναστήσει» μία άλλη που ήδη όμως έχει τελειώσει. Δεν του το πε κανείς όμως και έφθασε σε αυτό το σημείο να εξοργίζει ακόμη και τους πιο ήρεμους.

Ο Κομίνης σήμερα πήγε στο γήπεδο για να τελειώσει την καριέρα σε παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν θα άντεχαν και θα έκαναν το λάθος να του επιτεθούν! Πήγε στο γήπεδο με σκοπό να αφήσει κιτρινόμαυρες καρατιές (και μία του Μανιά στην κοιλιά του Γλύκου) που θα έστελνε παίκτες του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο!

Κανείς δεν είπε σε αυτόν τον τύπο που από το 1΄ στην σκαριά Τσουμάνη στον Στοχ έδειξε τις προθέσεις του, ότι ούτε ο Άρης δεν είχε λόγο να ενδιαφέρεται, μετά τις πεντακάθαρες νίκες Πανιωνίου και Πλατανιά!

Και όμως ο Κομίνης που διαπράττει σήμερα το μεγαλύτερο άσκοπο έγκλημα του ποδοσφαίρου, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίζει να σφυρίζει και ίσως επιβραβευθεί!

Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ασχολούμαστε με αυτό το ποδόσφαιρο. Άλλοι βάζουν στόχο ζωής να τελειώσουν τον Κάκο για ένα μεγάλο λάθος και μία αποβολή που δεν έδωσε και έρχεται ο Κομίνης να:

1) Μην αποβάλει τον Τσουμάνη στο 2΄ για καρατιά στα πόδια του Στοχ       
2) Μην αποβάλει τον Βαγγέλη στο 7΄ για σκαριά στον αστράγαλο του Λούκας.
3) Μην αποβάλει τον Αγκάνθο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν έχοντας κίτρινη έδωσε αγκωνιά στο πρόσωπο του Τζαβέλλα.
4) Μην αποβάλει τον Καμινιώτη στο 70΄ όταν έχοντας κίτρινη κλαδεύει τον Κατσουράνη που έδιωξε την μπάλα.

Ο τύπος που αποβάλει τον Αγκάνθο στο τέλος και ενώ νωρίτερα υπάρχει (τρίλεπτη) διακοπή με τα αντικείμενα στο Νάτχο, κρατάει τρία λεπτά καθυστέρηση!

Πέρα από αυτά υπάρχουν τουλάχιστον άλλα δέκα ανάποδα σφυρίγματα ενός ανθρώπου (αλλά και του δεύτερου βοηθού) που αποδεικνύουν (δεν πρόκειται για ενδείξεις) ότι ο τύπος αυτός πήγε για να δημιουργήσει επεισόδια και για να στείλει κόσμο (φιλάθλους ή παράγοντες ή παίκτες) στην φυλακή.

Πόσο ήθελε δηλαδή ένας από όσους έχουν 200 σφυγμούς να ξεφύγει και να κάνει το μοιραίο;

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί  και τώρα να κρατήσει χαμηλούς τόνους! Μπορεί να στείλει μία κρυφή επιστολή στον κ. Ανδριανό! Μπορεί να διαμαρτυρηθεί στην ΚΕΔ χρησιμοποιώντας πληθυντικό ευγενείας για να μην κακοχαρακτηριστεί!

* Ο ΠΑΟΚ «στήθηκε» και πάλι στο Χαριλάου, με διαιτησία χειρότερη του Σπάθα.

* Και αν νομίζουν στον ΠΑΟΚ ότι όλα αυτά έγιναν προς όφελος του Άρη, γελιούνται… Οι ημιτελικοί έχουν αρχίσει! Τα πλέι οφ επίσης!

* Μετά από όλα αυτά επιμένει ο Σαββίδης να επενδύσει στο ποδόσφαιρο; Πλάκα θα έχει να επιθυμεί να κρατήσει παίκτες σαν το Νάτχο!

Στημένη από παντού του την έχουν!  Θέλουν να τον διώξουν και προς το παρόν δεν αντιδρά!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: