Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Η πίστη και η αυτοπεποίθηση μας έδωσε το τρίποντο»

Στην πίστη αλλά και στην αυτοπεποίθηση που είχαν οι παίκτες του οφείλεται η νίκη του Εργοτέλη 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολη ήταν η τοποθέτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το τέλος του ματς.

«Η πίστη και η αυτοπεποίθηση μας έδωσε το τρίποντο»
Γεμάτοι αυτοπεποίθηση ήταν οι παίκτες του Εργοτέλη και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης 3-2 για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ήταν το σχόλιο του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι λέγοντας πως με γυμνό μάτι φάνηκε για πέναλτι, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του στην ομάδα του Στάικου Βεργέτη για καλή συνέχεια.

Τέλος για όσους έκαναν διάφορα σχόλια για το γεγονός πως το ματς κρίθηκε προς το τέλος είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και με τους πρωταγωνιστές και τίποτα παραπάνω».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο ομάδες και στο τέλος σταθήκαμε πιο τυχεροί και πήραμε το ματς. Νομίζω πως έτσι όπως ήρθε, ήμασταν τυχεροί στην αρχή, ο Αστέρας έχασε φάσεις, στη συνέχεια κάναμε και εμείς φάσεις και καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο έγινε πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες.

Η πίστη και η αυτοπεποίθηση μας έδωσε το τρίποντο. Για να πάρεις αποτέλεσμα από καλύτερη ομάδα πρέπει να παίξεις μπάλα.

Έχουμε την ικανότητα να παίξουμε μπάλα και τελικά δικαιωθήκαμε. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι να πατήσουμε τα πόδια στη γη για να μείνουμε στην κατηγορία. Εύκολα ή δύσκολα θα το κάνουμε. Ο Εργοτέλης δείχνει μια πολύ καλή εικόνα και αξίζει να μείνει. Καλή συνέχεια στον Αστέρα και εύχομαι να έχει καλή πορεία στα πλέι οφ
».

Σχετικά με το ότι το ματς κρίθηκε στο τέλος, κάτι που έδωσε «τροφή» για διάφορα σχόλια, επεσήμανε:
«Πρέπει να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και με τους πρωταγωνιστές και τίποτα παραπάνω. Το έχουμε ξεχάσει τώρα τελευταία και καλό θα είναι να το κάνουμε πράξη».

Για τη φάση του πέναλτι είπε:

«Με γυμνό μάτι φάνηκε πως είναι πέναλτι».

Για την εικόνα του Αστέρα υπογράμμισε:

«Ο Αστέρας έκανε γρήγορα φάσεις και μας προκάλεσε νευρικότητα, αλλά ήταν πιο επικίνδυνος. Στο δεύτερο, καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα παραπάνω. Δεν αφήσαμε τον Αστέρα να κάνει φάσεις. Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: