Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να γίνουν πιο... αλήτες οι παίκτες μας»

Πάθος χωρίς αντιαθλητικά χτυπήματα είχε το Άρης-ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Παπαδόπουλο, που σχολίασε πως οι παίκτες του πρέπει να γίνουν πιο αλήτες ποδοσφαιρικά.

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να γίνουν πιο... αλήτες οι παίκτες μας»
Με καυστικό τρόπο σχολίασε το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ και ο Σούλης Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε καθυστέρηση με την αλλαγή που πραγματοποίησε στο τέλος, αν και τα μέλη έλεγαν πως θα βάλουν τέσσερα-πέντε γκολ.

Επιπλέον, ανέφερε πως οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο τέρμα, ενώ στάθηκε στον τρόπο που δέχθηκαν αυτό της ισοφάρισης, στο οποίο ο Οικονομόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ακόμη… ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη να γίνουν πιο αλήτες ποδοσφαιρικά.

«Και πέρσι και φέτος έχω δεθεί πολύ με όλους, πιστεύω ότι για να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει μεγάλο κόσμο και ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες. Μέχρι τώρα πίστευα ότι είναι εκεί, τρίτη, τέταρτη, πιστεύω ότι πλησιάζει πολύ ψηλά. Ο κόσμος για εκεί που βρίσκεται η ομάδα έδειξε ότι πιστεύει στην ομάδα, την βοήθησε πολύ. Είδαμε τον ΠΑΟΚ να λένε για τέσσερα, πέντε, τρία γκολ και είδαμε αλλαγή για καθυστέρηση στο 93’ και πανηγύριζαν που πήραν ισοπαλία. Πως να μας βάλουν αλλαγή; Εδώ μέσα έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ από πέρσι ακόμα… Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός, που δεν μπορούσε να πιστέψει το γκολ που δέχθηκε ο Άρης.

«Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες. Δεχθήκαμε ένα γκολ που είμαστε τέσσερις και το βάλαμε μόνοι μας. Δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ, αν θέλεις να κερδίσεις. Έγινε η αποβολή. Υπήρχε δύναμη και πάθος, αλλά δεν έπαιξε κανείς βρώμικα και αντιαθλητικά. Άλλο δυνατά, άλλο με πάθος και άλλο με χτυπήματα εκτός φάσης, τα είδαμε την περασμένη αγωνιστική. Πρέπει να γίνουν ακόμα πιο αλήτες ποδοσφαιρικά οι παίκτες. Ξέραμε ότι θα βρούμε χώρους, ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα και θα μας κλείσει τους χώρους, ρισκάραμε όσο μπορούσαμε. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Πιο πολύ για τον κόσμο. Βλέπουμε ομάδες να πετυχαίνουν επτά, οχτώ γκολ», πρόσθεσε ο Παπαδόπουλος και καταλήγοντας τόνισε πως ήθελε η ομάδα τη νίκη για τον κόσμο:

«Εμείς έχουμε δώσει δικαίωμα. Προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο και οι άλλοι πανηγυρίζουν που πήραν την ισοπαλία, αυτοί που έλεγαν ότι μας βάλουν πέντε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: