Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κερδίζει… κι έτσι!

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό που ωριμάζει και κερδίζει ακόμη κι όταν δεν έχει καλή απόδοση, όπως φάνηκε στα Γιάννενα (0-1). «Προίκα» εν όψει play offs για τους «πράσινους». Στροφή στο Κύπελλο με ΟΦΗ.

Κερδίζει… κι έτσι
Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε πέντε νίκες στα έξι τελευταία του παιχνίδια. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το κέρδος ήταν ότι δεν… χρειάστηκε να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του για να φτάσει στο ζητούμενο και δείχνει ότι μαθαίνει να κερδίζει ακόμη και σε μέτριες μέρες.

Οι «πράσινοι» με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να φτάνει στα έξι γκολ, όλα σε ματς της περιφέρειας (!), πέραν των τριών βαθμών πήραν και… έναν εν όψει play offs. Μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης η διαφορά από τους Αρκάδες αυξήθηκε στους πέντε βαθμούς και αν ξεκινούσε σήμερα το μίνι πρωτάθλημα θα έμπαιναν σε αυτό με έναν πόντο, έναντι… μηδενός του Αστέρα και δύο των ΠΑΟΚ και Ατρομήτου.

Τώρα Κύπελλο

Περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Από σήμερα κιόλας η προσοχή στρέφεται στο Ηράκλειο και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (19:00). Από το παιχνίδι αυτό θα λείψει ο Τάσος Λαγός, που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις περί κάκωσης έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Αντίθετα επιστρέφουν οι Πράνιτς και Σπυρόπουλος που είχαν ίωση, όπως και ο Κουτρουμπής που ήταν τιμωρημένος για το πρωτάθλημα, ενώ δύσκολα θα είναι στην αποστολή ο Μλάντεν Πέτριτς και σίγουρα μένει εκτός ξανά ο Μπαϊράμι.

*Ο Μέντες συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια (Απόλλωνα και Καλλονή εντός, Ατρόμητο εκτός και Λεβαδειακό εντός).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: