Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Τζαβέλλας: «Χαρούμενοι που ήρθαμε για τελευταία φορά…»

Συνέχεια στο τεταμένο κλίμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας, που με δηλώσεις του άφησε υπονοούμενα για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό των κίτρινων.

Τζαβέλλας: «Χαρούμενοι που ήρθαμε για τελευταία φορά…»
Χαρούμενος που αυτός και οι συμπαίκτες του αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, αφήνοντας υπονοούμενο για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του Άρη.

Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο η όλη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και υπογράμμισε πως ο «Δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να μιλήσουμε, να μη γίνει καμία δήλωση. Ήταν κρίμα το σκηνικό του γηπέδου. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες να το πάρουμε αλλά μας εμπόδισαν πολλά. Ο ΠΑΟΚ έδειξε την κλάση του και είμαστε χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά. Όλη η Ελλάδα είδε αυτό που έγινε σήμερα. Δεν είναι δουλειά να σχολιάζουμε αυτά που έγιναν. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό που όλο οι ποδοσφαιριστές και του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι καλά στην υγεία τους. Ξέρω πως ο κόσμος ήθελε τη νίκη, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά υπάρχουν κι άλλα ματς. Είμαστε σε ανοδική πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: