Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Η «γιορτή» και ο… τελικός!

Το παιχνίδι που ολοκληρώνει την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι εκείνο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Skoda Ξάνθη.

Η «γιορτή» και ο… τελικός
Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία στην 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Skoda Ξάνθη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για τους Αγρινιώτες το παιχνίδι αποκτά εορταστικό χαρακτήρα, καθώς είναι το πρώτο μετά την συμπλήρωση 88 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Από την πλευρά τους, οι Ακρίτες – μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα – «καίγονται» για τη νίκη κόντρα για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σε δύο μόλις παιχνίδια ανάμεσα στους δύο στο Αγρίνιο, οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο με δύο νίκες.

Οι πιθανές συνθέσεις

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μπακάκης, Μπικέι, Κούσας, Ανέν, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Καμαρά, Πασάς, Μπόγιοβιτς.

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Γκόλιας, Καλί, Μελισσάς, Νταλμά, Μύγας, Μπούντιμιρ, Παπουτσογιαννόπουλος. Εκτός είναι οι Γκάλο, Κουτρομάνος, Τζούνιορ και Θεοδωρίδης.

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπέρτος, Χοσέμι, Γούτας, Παΐτο, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Κάλβο, Σολτάνι, Σολάρι.

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Τριάδης, Μπαρέττας, Κομεσίδης, Βάλλας, Νάκας, Μαρίν, Σουάρεζ και Ράνος. Εκτός είναι οι Μπαξεβανίδης και Μάνταλος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: