Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Μαρίν: «Πιστεύω στη νίκη»

Αισιόδοξος ότι η Skoda Ξάνθη μπορεί να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα του Παναιτωλικού παρουσιάστηκε ο Νικολά Μαρίν εν όψει του σημερινού ματς των δύο ομάδων.

Μαρίν: «Πιστεύω στη νίκη»
Τον τρόπο με τον οποίο η Skoda Ξάνθη θα μπορέσει να φύγει με την νίκη από την έδρα του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανέλυσε ο Νικολά Μαρίν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος χαφ στο Novasports

«Ο Παναιτωλικός αγωνίζεται πολύ καλά στην έδρα του αλλά ελπίζω να κερδίσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε καλά. Κάθε φορά αγωνίζομαι για τους τρεις πόντους. Ωστόσο, και ο ένας πόντος θα είναι πολύ καλός. Στη συνέχεια, αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο εντός έδρας και αν δεν χάσουμε θα είναι καλό αποτέλεσμα. Η κατάσταση είναι δύσκολη, παρόλα αυτά πιστεύω στη νίκη.

Αν παίξουμε ομαδικά όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον Παναθηναϊκό και στον Αστέρα μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε με δύναμη. Δεν με ενδιαφέρει το σύστημα του Παναιτωλικού, αυτό που θέλω είναι να βγούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε. Θέλουμε τους πόντους για να μείνουμε στην κατηγορία, ελπίζουμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: