Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο! (vid)

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη διαιτησία του αγώνα της Τσέλσι με την Άστον Βίλα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο Κρις Φόι δεν του απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο (vid)
Την ελπίδα η Τσέλσι να μην συναντήσει ανάλογη διαιτησία με τον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε εκνευρισμένος για τις αποβολές των δύο ποδοσφαιριστών του (Γουίλιαν, Ραμίρες) και του ίδιου, ενώ υποστήριξε πως ο ρέφερι του ματς, Κρις Φόι, δεν του απάντησε για ποιον λόγο τον έστειλε να δει τη συνέχεια του παιχνιδιού από την εξέδρα.

«Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα να μάθω τον χαρακτήρα του Κρις Φόι, επειδή θέλω να μάθω τι θα γράψει στο φύλλο αγώνα για την αποβολή μου. Εάν ήταν επειδή είχα περάσει για 2-3 μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου, τότε θα έπρεπε να είχε αποβάλλει 10 άτομα. Ήταν οι βοηθοί μου, ο Πολ Λάμπερτ, οι βοηθοί του, ο Αγκμπονλαχόρ που πήγε από πίσω και έπιασε από τον λαιμό τον Ραμίρες και μερικοί άλλοι παίκτες. Επιχείρησα δύο φορές να μιλήσω με τον κύριο Φόι. Το προσπάθησα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Αρνήθηκε όμως», ήταν το πρώτο σχόλιο του 51χρονου προπονητή για τον διαιτητή της αναμέτρησης και στη συνέχεια μίλησε για τις αποβολές των Λονδρέζων:

«Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ άτυχοι για να έχουμε ανάλογη διαιτησία σε επόμενο αγώνα μας. Αυτό δεν ήταν ένα λάθος που μπορεί να γίνει από έναν διαιτητή, να δώσει ή όχι ένα πέναλτι, εδώ μιλάμε για εμφάνιση 94 λεπτών. Καλύτερα να μην κάνω σχόλια γιατί θα έχω μεγάλο πρόβλημα και δεν θέλω να μπλέξω Προτιμώ να το αφήσω να περάσει. Οι διαιτητές κάνουν ό,τι κάνουν και μετά πάνε σπίτι. Ζήτησα πέντε δευτερόλεπτα για να κάνω μία απλή ερώτηση και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ήθελα να κάνω μόνο μία ερώτηση στον κύριο Φόι και στον κύριο Τζον Μος (σ.σ. ο τέταρτος διαιτητής)"».

Δείτε το βίντεο από το 1:42


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: