Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κήρυξε πόλεμο!

Πόλεμο με τον Ολυμπιακό, την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να κηρύξει ο ΠΑΟΚ, όπως φάνηκε από τη χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση.

Κήρυξε πόλεμο
Σε… εμπόλεμη κατάσταση με τον Ολυμπιακό, την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα μπαίνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό προκύπτει από τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και η οποία επιτίθεται ευθέως στο αφεντικό των «ερυθρόλευκων», καθώς επίσης και στους επικεφαλής της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, και της διοργανώτριας αρχής, Γιάννη Μώραλη.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να φτάσει στα άκρα και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, την ώρα που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Λίγα λόγια για μπάλα

Στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται πως το… ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα στο χθεσινό παιχνίδι. Έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία και τη φιλοξενία του Άρη και δεν στέκονται στο αγωνιστικό κομμάτι. Ακόμη και οπαδοί της ομάδας που περίμεναν την αποστολή στην Τούμπα μετά το ματς εξέφρασαν παράπονα για την απόδοση της ομάδας, αλλά σε ήρεμους τόνους καθώς αναγνωρίζουν πως η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» αντιμετώπισε εχθρική ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καταγγέλλουν επιθέσεις σε μέλη της ομάδας, ακόμη και στον Γιώργο Γεωργιάδη και σε παίκτες της ομάδας.

Γέμισε κάρτες

Ο ΠΑΟΚ πέραν όλων των άλλων «έχασε» και τρεις παίκτες από το χθεσινό ντέρμπι. Ο Κάτσε μετά την αποβολή του χάνει σίγουρα το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα, ενώ διατρέχει κίνδυνο μεγαλύτερης τιμωρίας. Παράλληλα ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσε δέκα και ο Γιώργος Τζαβέλλας επτά κίτρινες κάρτες, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να λείψουν σε δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος (με ΠΑΣ εντός, Απόλλωνα εκτός, Καλλονή και Ατρόμητο εντός). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: