Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Κάνουμε πολύ εύκολα το λάθος»

Στο ψυχολογικό κομμάτι στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Πανιώνιο, τονίζοντας ότι μακριά από την έδρα τους οι παίκτες κάνουν εύκολα το λάθος.

«Κάνουμε πολύ εύκολα το λάθος»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιώνιου επί του Λεβαδειακού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σάββας Παντελίδης, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο και στον... βραχνά των εκτός έδρας αναμετρήσεων.

«Αν σε κάποιο σημείο θα μπορούσαμε να έχουμε παράπονο είναι μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Με την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαφώς και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μετά το 4-0 ο αντίπαλος χαλάρωσε. Με την εικόνα του πρώτου ημίχρονου μπορούμε να περιμένουμε πολλά με την εικόνα του δεύτερου τίποτα» δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Λεβαδειακός έχει 14 ήττες και μία ισοπαλία στα εκτός έδρας παιχνίδια και ερωτηθείς για το πρόβλημα αυτό ο 49χρονος τεχνικός, ανέφερε:

«Για να πάρεις αποτέλεσμα εκτός έδρας πρέπει όλη η ομάδα να αμύνεται. Εμείς έχουμε ένα πρόβλημα, δεν πιέζουμε σωστά, δεν κλέβουμε πολλές μπάλες με αποτέλεσμα να πρέπει να διανύσουμε 70-80 μέτρα. Ψυχολογικά κάνουμε πολύ εύκολα το λάθος. Εντός έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Τα πάντα παίζουν ρόλο. Είναι και θέμα ικανότητας και προσπάθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: