Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Απάντησε στη… Χαλκηδόνα!!

vellis
“Φουντώνει” η κόντρα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο ή αν προτιμάτε του Σταμάτη Βελλή με τον Γιώργο Σπανό. 
«Κύριοι της Χαλκηδόνας (ποιου Ατρόμητου;), σας ευχαριστώ για την απάντηση σας και τις υποδείξεις σας», αναφέρει σε δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, που άφησε αιχμές και για το αποτέλεσμα του αγώνα των Περιστεριωτών με τη Βέροια.
Αναλυτικά, η δήλωση Βελλή:
«Κύριοι της Χαλκηδόνας (ποιου Ατρόμητου;), σας ευχαριστώ για την απάντηση σας και τις υποδείξεις σας. Άλλωστε ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να εκφέρει την γνώμη και τις απόψεις του.
Φυσικά και δεν περίμενα να βγαίνατε και να παραδεχόσασταν αυτά που λέτε ότι υπονόησα για σας, στη θέση σας ούτε και εγώ δε θα το έκανα. Κατανοητή η θέση σας. Επίσης αντιπαρέρχομαι τα «επίθετα» και τους χαρακτηρισμούς σας, όπως είπαμε είναι η άποψη σας για το άτομο μου και είναι δικαίωμά σας να την εκφέρετε. Tα γραπτά του καθενός χαρακτηρίζουν και τον ίδιο.
Εγώ απλά σας επαναλαμβάνω ότι εμμένω στις θέσεις και απόψεις μου γιατί με τα λόγια σας δεν μπορείτε να διαγράψετε την αγωνιστικής σας εικόνα και συμπεριφορά σε επιλεγμένους και συγκεκριμένους αγώνες σας κύριοι, όσα και να γράψετε. Όσο για τις γενικότερες απόψεις μου και ισχυρισμούς μου, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά ακόμα μια φορά και με τα σημερινά αποτελέσματα. Σίγουρα βέβαια και αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά για εσάς. Προς Θεού τώρα… Ομορφιά του ποδοσφαίρου, έβρεξε γκολ άλλωστε, 13 γκολ σε 2 αγώνες!
Σας ξέφυγε όμως μία πρόταση και έπεσαν άθελα σας οι μάσκες σας. Αναφέρομαι στο «είστε βαλτός και καθοδηγούμενος». Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα βέβαια. Πείτε μας ποιός άραγε σας υπαγόρεψε αυτή την δήλωση; Δεν έχετε καν το θάρρος να γράφετε από μόνοι σας;
Τέλος, επειδή αποπειράστε να μου κάνετε και μαθήματα ποδοσφαίρου να σας θυμίσω πως στην Α’ Εθνική δεν βρεθήκατε μέσα από τους αγώνες στα γήπεδα αλλά με εξαγορά/συγχώνευση/απορρόφηση (όπως θέλετε πείτε το) ΑΦΜ άλλης ομάδας. Ο Ατρόμητος κύριοι είναι στην Γ’ Εθνική από το 2005 και εκεί παρέμεινε, έτοιμος μάλιστα για την πτώση του στην Δ’ Εθνική. Κάπου τον ξεχάσατε και αυτόν και την Ιστορία του. Με τον τρόπο σας κύριοι της Χαλκηδόνας ο Απόλλωνας θα μπορούσε να είχε επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα εξοικονομώντας αρκετά εκατομμύρια Ευρώ. Αλλά προτίμησε να ξαναγυρίσει μόνο μέσα από τα γήπεδα μετά από 13 χρόνια απουσίας. Γιατί άραγε; Περιττό να σας το εξηγήσουμε, που να καταλάβετε εσείς όμως τέτοιες αρχές και αξίες; Καλή ξεκούραση στους αιφνιδίως και επιλεκτικώς κουρασμένους παίκτες σας και καλή… Ευρώπη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: