Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Βλαχοδήμος: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Βλαχοδήμος: «Να συνεχίσουμε έτσι»Ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ευχήθηκε για τον Πλατανιά ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή.

«Είναι το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας μου. Νιώθω πολύ καλά και για μένα και για την ομάδα. Παίξαμε καλά, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και τώρα κοιτάμε τον Ατρόμητο.

Μπήκαμε σαν να ήταν τελικός και καθένας που ήταν στο γήπεδο έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου», τόνισε ο άσος της κρητικής ομάδας και συνέχισε:

«Πρέπει να δούμε ότι γίνεται να παίξουμε καλή μπάλα και στα επόμενα παιχνίδια. Όλοι έχουν καταλάβει ότι χρειαζόμαστε βαθμούς και πρέπει να νικήσουμε τόσο εντός όσο και εκτός.

Ο Πλατανιάς είναι μία σωστή ομάδα και είναι αρκετά καλά εδώ να παίξω τα παιχνίδια και στη συνέχεια να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Στη Γερμανία πήγαν πολλά λάθος. Δεν με αγκάλιασαν όσο θα έπρεπε οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου».

Ο νεαρός επιθετικός σχολίασε ότι το σημαντικότερο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Αν είναι καλό το κλίμα με τους συμπαίκτες σου αυτό φαίνεται και τον αγώνα γιατί παλεύει ο ένας για τον άλλο. Ξέρω ότι με κοιτάζουν κι άλλες ομάδες και δίνω τα πάντα για να παίξω καλά», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: