Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σαββίδης: «Μόνο ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει»

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να εμπλέκεται στην ελληνική πολιτική σκηνή προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης. Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Σαββίδης: «Μόνο ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει»
Καμία δόση αλήθειας δεν έχουν τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει να εμπλακεί στην ελληνική πολιτική σκηνή. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη δήλωσή του τονίζει πως μοναδικό του μέλημα παραμένει η ενασχόλησή του μεν τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά:

«Για πολλοστή φορά εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης θέλει ή σκέφτεται να εμπλακεί με την πολιτική.

Αναφερόμενος στα πιο πρόσφατα ευφάνταστα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, φέροντας μάλιστα την υπογραφή ενός συντάκτη – φάντασμα, ο κ. Σαββίδης επανέλαβε τη θέση του ότι “ουδεμία πρόθεση ή διάθεση υπάρχει για να ασχοληθώ ενεργά στην ελληνική πολιτική σκηνή. Το μοναδικό κίνημα που με ενδιαφέρει και με το οποίο δραστηριοποιούμαι προκειμένου να το δω να γιγαντώνεται είναι ο ΠΑΟΚ”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: