Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Φήμες για απόλυση του Μόγιες!!

david_moyes_2760181b
Σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα η δυσαρέσκεια των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μόγιες είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να σκέφτονται έντονα την άμεση αντικατάστασή του.
Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα CaughtOffside η αποκαρδιωτική εικόνα στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της υπομονής για τους Γκλέιζερς, ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως ο Ντέιβιντ Μόγιες (εάν δεν γίνει κάποια κίνηση έκπληξη) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη παίζει το… κεφάλι του! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας, «CaughtOffside» οι Γκλέιζερς έχουν αποφασίσει να απομακρύνουν τον 51άχρονο προπονητή, ειδικά μετά τη «βαριά» ήττα με 3-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Λίβερπουλ . Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται πως πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα και την πρόκριση στον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους»!
Αναφέρεται πως οι παίκτες δεν έχουν, πλέον, πίστη στον προπονητή τους, με τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου να έχουν δημιουργήσει, ήδη, μία λίστα με υποψήφιους προπονητές! Ανάμεσά τους είναι ο Λουίς Φαν Γκάαλ (μέχρι και το Μουντιάλ θα είναι στην Εθνική Ολλανδία), αλλά και ο Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: