Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Άλλο επίπεδο η Μονακό…!

Μπορεί η Λιόν να βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, αλλά δεν μπορούσε να φέρει ιδιαίτερη αντίσταση στην Μονακό, με τους Μονεγάσκους να φεύγουν με το διπλό απ’ το Ζερλάν (3-2).

Άλλο επίπεδο η Μονακό… (video)
Όσο ζει ελπίζει. Κι όσο παίρνει τέτοιες νίκες στα ντέρμπι, παραμένει άνετη στη δεύτερη θέση για να κυνηγήσει μέχρι τέλους την Παρί Σεν Ζερμέν! Η Μονακό έδειξε την κλάση της και πήρε το διπλό στην έδρα της «ανεβασμένης» Λιόν με σκορ 3-2.

Οι Μονεγάσκοι, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο, προηγήθηκαν με δύο γκολ, χάρη στα τέρματα των Ζερμέν (4’) και Ροντρίγκεζ (27’). Ο Μπριάν έβαλε ξανά στο… κόλπο τους «λιονέ», ωστόσο ο Μπερτμπάτοφ που βρίσκει τα πατήματά του σιγά-σιγά, έδωσε εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στο 52’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 3-2 και πάλι με τον Μπριάν (78’).

Με αυτή της τη νίκη, η ομάδα του Πριγκιπάτου ανέβηκε στους 62 βαθμούς και στο -5 απ’ τους Παριζιάνους, που έχουν και ματς λιγότερο, ενώ η Λιόν παρέμεινε στην πέμπτη θέση και στο -3 απ’ τη Σεντ Ετιέν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: