Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Είναι η βραδιά σας»!

Το σύνθημα εν όψει του αγώνα της χρονιάς, στον επαναληπτικό με τη Γιουνάιτεντ, έδωσε ο Μίτσελ στη χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε…», είπε ο Ισπανός.

«Είναι η βραδιά σας»!
Αντίστροφα μετρούν πλέον στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι της χρονιάς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Ο Μίτσελ γνωρίζει τη σημασία που έχει για όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα η αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ» και για αυτό χθες δεν θέλησε να πει πολλά λόγια στους παίκτες, ύστερα από την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου που θα γιορταστεί στο τέλος της σεζόν.

«Δεν χρειάζεται να σας πω πολλά. Τα περισσότερα σας τα έχω πει και τις προηγούμενες μέρες. Στο Μάντσεστερ είναι η βραδιά σας. Η δική σας βραδιά...», ήταν το μήνυμα του Ισπανού τεχνικού.

Ο 51χρονος προπονητής παρακολούθησε – μαζί με τους συνεργάτες του – το χθεσινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ και έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Ο Μίτσελ γνωρίζει ότι η νίκη που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στο Καραϊσκάκη πριν από δύο εβδομάδες τους δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει και αν πιστέψουν κάτι τέτοιο τότε θα έχουν πρόβλημα.

Όσον αφορά το πλάνο του Μαδριλένου κόουτς, όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με τους εκτός έδρας αγώνες με Άντερλεχτ, Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν. Δηλαδή, θα παίξει επιθετικά, χωρίς να φοβηθεί τον αντίπαλό του και θα διεκδικήσει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα πράγματα για την ενδεκάδα είναι λίγο-πολύ δεδομένα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο και Χολέμπας θα είναι στην άμυνα. Εντινγκά και Μανιάτης θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, ενώ την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Τσόρι (θα έχει τον ίδιο ρόλο) Κάμπελ, Πέρες (στα πλάγια) και στην κορυφή ο Βαλντές, ο οποίος σκόραρε με τον Πανθρακικό.

Εν τω μεταξύ, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Σαβιόλα στην αποστολή, αφού χθες ο Αργεντινός έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα και συνέχισε με ατομικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: