Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σκέψεις ανανέωσης για Αθανασιάδη!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Πανθρακικού για τις εμφανίσεις του Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και τον Ολυμπιακό, και υπάρχουν σκέψεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σκέψεις ανανέωσης για Αθανασιάδη
Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Αθανασιάδης, στην ήττα (2-0) του Πανθρακικού από τον Ολυμπιακό.

Παρότι οι Ακρίτες ηττήθηκαν στο Καραϊσκάκη ο 20χρονος γκολκίπερ είχε εξαιρετική παρουσία, δικαιώνοντας τον Άκη Μάντζιο για την επιλογή του και χθες υπήρξαν πληροφορίες ότι ο νεαρός άσος αρέσει στους Πειραιώτες.

Για αυτό τον λόγο είναι πιθανό να υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, ο έμπειρος προπονητής παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο σαββατιάτικο ματς.

Η χθεσινή προπόνηση περιείχε απλό χαλάρωμα, ενώ από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αρη. Από αυτό θα λείπει ο Σαρακατσάνος, που αποβλήθηκε προχθές.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: