Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κάντο όπως η Λίβερπουλ!!

Το μεγάλο διπλό της Λίβερπουλ στο Όλντ Τράφορντ έδειξε τον δρόμο και στον Ολυμπιακό. Για το τι πρέπει να κάνει την Τετάρτη, δηλαδή, ώστε να πάρει την πρόκριση.
Η Λίβερπουλ, λοιπόν, μπήκε μέσα στο γήπεδο αμάσητη. Με ηθικό ακμαιότατο και δίχως να φοβηθεί την Μάντσεστερ ούτε στιγμή.

Και πράγματι από την αρχή ξεκίνησε να την πρεσάρει παντού και να την πιέζει για το λάθος. Και όντως η αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ έκανε πολλά.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αν μπει δυνατά κι αρχίσει να πρεσάρει ψηλά την Γιουνάιτεντ για να την αγχώσει, τότε έχει πολλές πιθανότητες να την βραχυκυκλώσει και να μην μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα.

Κι έτσι με κλεψίματα και αντεπιθέσεις θα μπορέσει να βρει κι ένα γκολ κάποια στιγμή ώστε η ελληνική ομάδα να «δέσει» την πρόκριση για τα καλά.

Με λίγα λόγια, η Λίβερπουλ δεν έπαιξε αμυντικά, αλλά το αντίθετο. Κοίταξε, δηλαδή, να κτυπήσει και να αξιοποιήσει όλες τις αδυναμίες που έχει στα μετόπισθεν η Γιουνάιτεντ. Έτσι ήρθε αυτό το 0-3. Και θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά. Μια ομάδα, άλλωστε, υπήρχε στο γήπεδο. Η Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ ούτε ευκαιρία μπορούσε να φτιάξει.

Και μην ξεχνάμε κάτι ακόμα. Ότι ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς, αυτό ακριβώς έκανε. Την στρίμωξε από την αρχή την Γιουνάιτεντ. Και δικαιώθηκε. Γιατί όχι και στο Όλντ Τράφορντ, λοιπόν;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: