Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δεν υπάρχει σωτηρία…!

Απογοήτευση στον Άρη για τη χαμένη ευκαιρία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-1) και τον πλέον σχεδόν… αναπόφευκτο υποβιβασμό.

Δεν υπάρχει σωτηρία…
Μόνο μαθηματικές, αφού ακόμη και το 5/5 στις εναπομείνασες αγωνιστικές είναι πολύ πιθανό να μην είναι αρκετό, ελπίδες έχει πλέον ο Άρης για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Οι «κίτρινοι» έμειναν στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουν μία νίκη που ίσως να τους έδινε μία τελευταία ώθηση για το «θαύμα». Όμως παρότι αγωνίζονταν για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω δεν κατάφεραν να επικρατήσουν και πλέον η σωτηρία μοιάζει με… mission impossible.

Η απογοήτευση ήταν διάχυτη στο τέλος του αγώνα. Κυρίως από τον κόσμο, που στήριξε τη φετινή προσπάθεια μέχρι εσχάτων και πλέον απαιτεί η επόμενη μέρα να είναι διαφορετική. Ο Άρης χρειάζεται επανεκκίνηση (πιθανότατα από τη Γ’ Εθνική για να απαλλαγεί από τα δυσβάσταχτα χρέη) και ο λαός του ζητεί ισχυρή διοίκηση που θα προσφέρει όραμα, αλλά και απόδοση ευθυνών σε όσους έφεραν το σύλλογο σε αυτό το σημείο. Είναι πλέον σαφές πως όσοι έχουν συνδεθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τη φθίνουσα πορεία του Άρη δεν έχουν θέση στην επόμενη μέρα, όπως προκύπτει και από τις μαζικές αποδοκιμασίες κατά του Λάμπρου Σκόρδα.

Μέσα σε όλα και οι απώλειες

Στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια ο Άρης καλείται να παλέψει για την τιμή των όπλων και την ιστορία του. Σα να μην έφταναν όλα τα άλλα, στις επόμενες αγωνιστικές θα έχει σημαντικές απουσίες. Πέραν του Αγκάνθο, που αποβλήθηκε, επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Τάτος και θα λείψει σε δύο από τα ματς που ακολουθούν με Πανθρακικό (εκτός), Εργοτέλη (εντός), Ολυμπιακό (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ενώ σε ένα από αυτά θα λείψει και ο Βανγκέλι που έφτασε τις τέσσερις κίτρινες. Για το προσεχές ματς στην Κομοτηνή δεν υπολογίζονται ακόμη οι Μπουγαΐδης και Μπακασέτας, που θα εκτίσουν την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: