Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αργεντινή: Ο Τρεζεγκέ… κρέμασε το Σάχα! (videos)

Από πανέμορφο γκολ του Νταβίντ Τρεζεγκέ σε βάρος του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Σεμπαστιάν Σάχα, χαρακτηρίστηκε το 2-0 των Νιούελς Ολντ Μπόις επί της Ρασίνγκ Κλουμπ.
Ο Εσεκιέλ Πόνσε άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό για τους «λεπρούς», αλλά ο 36άχρονος Γάλλος φύλαξε τη φάση του αγώνα για το 83’. «Τρελό» γκολ σημείωσε και ο Λεονάρντο Πισκουλίτσι χαρίζοντας στην Αρχεντίνος Τζούνιορς εκτός έδρας 1-1 με την Μπόκα Τζούνιορς, που μπήκε μπροστά με 1-0 με γκολ του Εμανουέλ Ζιγκλιότι από το 37ο λεπτό. Από την πλευρά της, η Ρίβερ Πλέιτ πλήρωσε την αποβολή του Λεονέλ Βανγκιόνι στο 32ο λεπτό και έχασε με 3-2 στην έδρα των Ολ Μπόις, καθώς με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 33ο λεπτό ο Γκονζάλο Εσπινόζα ισοφάρισε γκολ του Κάρλος Καρμπονέρο από το 15ο λεπτό, ενώ οι Αγκουστίν Τοράσα και Χόναθαν Καγέρι βρήκαν δίχτυα στο πρώτο και το δεύτερο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 63’ απλώς μείωσε σε 3-2 ο Χόναταν Μαϊντάνα των «μιλονάριος».
Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Λα Πλάτα με διένεξη ποδοσφαιριστών που συνδυάστηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στους Φακούντο Περέιρα της Χιμνάσια και Πατρίσιο Ροντρίγκεζ της Εστουντιάντες, η οποία πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ του Φράνκο Γιάρα από το 9’. Τέλος, η Άρσεναλ Σαραντί παραχώρησε ισοπαλία, 1-1, στη Ροζάριο Σεντράλ. Προηγήθηκε στο 41ο λεπτό με το Χούλιο Φουρτς, αλλά ο Φεντερίκο Καρίζο ισοφάρισε στο 83’.











Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: